Specii noi în expoziţia de reptile vii de la Casa Albastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Iubitorii de reptile pot admira, începând din această săptămână, specii noi în cadrul Expoziţiei de reptile vii deschise lşa Casa Albastră. Mai mult, doritorii pot să şi cumpere, pe comandă, reptile.

În cursul acestei săptămâni,specii noi de reptile au ajuns la Casa Albastră, unde pot fi admirate în cadrul Expoziţiei de reptile vii.

“Având în vedere interesul vizitatorilor pentru această expoziţie, ne-am gândit să prelungim contractul cu muzeul din Sibiu, schimbând animalele pentru a oferi o diversitate mai mare celor interesaţi” – a declarat Ştefan Steinhübel, proprietarul exponatelor.

Expoziţia reuneşte 35 de specii de şerpi, şopârle, crocodilieni şi ţestoase, de pe cinci continente, iar cei interesaţi îi pot trece pragul zilnic (de luni până duminică), între orele 10 şi 18. Preţul biletelor este de 6 lei pentru adulţi, 4 lei pentru copii şi 3 lei pentru grupuri organizate.

Doritorii pot să achiziţioneze, la comandă, reptile. Comenzile se pot onora, în funcţie de specie, într-un interval de 7 – 14 zile. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon  0751-809165.
 


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite