Spargere ca în filme la Mall-ul din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un magazin de telefoane a fost golit de hoţi în noaptea de miercuri spre joi. Hoţii au intrat prin acoperiş, şi au plecat cu toate telefoanele din magazin şi cu banii din casa de marcat. 

Spargere spectaculoasă la dealerul Vodafone aflat în incinta singurului mall din Sibiu. Magazinul, aparţinând firmei Arsis, a fost golit de hoţi în noaptea de miercuri spre joi, valoarea pagubelor fiind de ordinul câtorva mii de euro. 

Hoţii au escaladat clădirea mall-ului şi, odată ajunşi sus, au tăiat tabla acoperişului cu o foarfecă şi au pătruns în magazin. Potrivit unor surse neoficiale, se pare că este vorba despre doi bărbaţi, unul dintre ei a luat telefoanele aflate în magazie iar celălalt, pe cele expuse în magazin. Pe lângă cele aproape 140 de telefoane, din magazin s-au furat şi banii aflaţi în casa de marcat, aproximativ 3.000 de lei.   

După ce au furat telefoanele, cei doi s-au întors pe acoperiş, au desfăcut cutiile bucată cu bucată şi au luat doar aparatele, după care s-au făcut nevăzuţi. Ambalajele, în care se aflau inclusiv încărcătoarele, au fost găsite de anchetatori abandonate pe acoperiş.  

Furtul a fost observant abia ieri dimineaţă, la ora 10:00, când angajaţii magazinului au ajuns la serviciu şi au dat alarma. “Am auzit doar azi-dimineaţă că au intrat hoţii prin tavanul mall-ului, după aceea au spart tavanul magazinului şi au luat din interior toate telefoanele şi banii din casă, au rămas doar husele telefoanelor”, a povestit Cristina Mărginean, vânzătoare la magazinul aflat chiar lângă cel la care s-a dat spargerea. 

Anchetă în curs

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz însă, până la închiderea ediţiei, cei de la IPJ Sibiu nu au putut oferi detalii în legătură cu cele întâmplate. “Inspectoratul de Poliţie al judeţului Sibiu a fost sesizat despre faptul că a avut loc un furt în incinta unui magazin de telefonie mobilă din cadrul complexului Shopping City Sibiu. În momentul de faţă cercetările sunt în curs de desfăşurare. Vom reveni cu detalii la finalul cercetărilor”, spune Anca Bloanca, de la biroul de presă al Inspectoratului General de Poliţie. Aceeaşi poziţie o au şi reprezentanţii mall-ului. "Nu putem oferi detalii legate de această spargere. Aşteptăm finalizarea cercetărilor de către poliţie şi apoi ne vom expune oficial un punct de vedere legat de acest caz" spune Lorelai Mironescu de la Sibiu Shopping City.

CASETĂ

2.209 furturi au fost sesizate în tot judeţul Sibiu, în primele şase luni ale anului 2011. 

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite