Soprana Felicia Filip vine la Festivalul Internaţional al Artei Lirice de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Felicia Filip
Felicia Filip

Filarmonica de Stat Sibiu a programat pentru mâine, 18 septembrie 2012, ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor, baletul de buzunar „Cenuşăreasa”, pus în scenă de către Opera Comică pentru Copii din Bucureşti. Spectacolul o va avea ca invitată pe soprana Felicia Filip.

O lume minusculă oferită celor mai tineri spectatori – iată registrul surprizei cu care Opera Comică pentru Copii din Bucureşti vine la Sibiu. Baletul de buzunar „Cenuşăreasa” s-a rodat într-un un tur naţional plin de succes (de la „Mamaia Copiilor”, la „Magia muzicii pentru copiii Deltei”, până la „Poiana Urbană” de la Bucureşti), înainte de a se prezenta pe scena sibiană. Spectacolul continuă tradiţia de colaborare începută cu mulţi ani în urmă de către Filarmonica de Stat Sibiu, împreună cu Opera Comică din Bucureşti.

Manifestările celei de-a XI-a ediţii a Festivalul Internaţional al Artei Lirice mai cuprind spectacole de operă, balet pentru copii, recitaluri de lieduri şi gale de operă – realizate în colaborare cu instituţii muzicale din România şi străinătate, artişti lirici, dirijori, solişti invitaţi, români şi străini. Proiectul se desfăşoară în perioada 12 septembrie – 4 octombrie 2012. Programul complet al festivalului poate fi consultat pe site-ul Filarmonicii de Stat Sibiu: www.filarmonicasibiu.ro. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite