Şoferul care a agresat doi poliţişti clujeni a fost prins la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 3 august, Alexandru Rostaş a agresat doi poliţişti clujeni în localitatea Gilău, după care a fugit de la locul faptei.

Citiţi şi:

Şi-a alimentat maşina fără să plătească şi a condus-o fără permis

Urmărit general prins la Sibiu

El a fost ridicat aseară dintr-o casă de pe strada Traian din Sibiu, unde stătea cu chirie. „În baza schimbului de informaţii între Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj – Serviciul Investigaţii Criminale şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu, poliţiştii din cadrul Serviciul Investigaţii Criminale Sibiu l-au identificat şi  reţinut pe urmăritul general Rostaş Alexandru”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Potrivit sursei citate, împotriva acestuia Judecătoria Cluj-Napoca a emis mandat de arestare preventivă, în data de 06.08.2011, fiind cercetat pentru infracţiunea de ultraj.

Mai exact, pe 3 august, Alexandru Rostaş, în timp ce conducea pe DN 1 E60 un autoturism BMW, a efectuat o depăşire neregulamentară chiar în faţa autoturismului de serviciu al Poliţiei. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului; conducătorul auto a oprit în parcarea unui supermarket din Gilău, a intrat în magazin, iar la întoarcere a fost legitimat de către oamenii legii. Iniţial a refuzat să-şi decline identitatea, după care a declarat date false.
Când poliţiştii i-au solicitat să îi însoţească la sediu, bărbatul a devenit recalcitrant, fiind alimentat în acest comportament şi de prieteni şi membrii familiei aflaţi în apropiere. Poliţiştii au încercat să-l imobilizeze, moment în care bărbatul a devenit violent. Poliţiştii au fost bruscaţi, s-au ales cu zgâieturi şi cu ruperea uniformei. Suspectul a  reuşit să fugă cu ajutorul unor persoane care s-au manifestat violent.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image

   
  


Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite