Şoferii sibieni, chemaţi să protesteze în benzinării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apelul a fost făcut printr-un mesaj care circulă pe reţelele de socializare de câteva zile.

Decizia de majorarea a preţului carburanţilor i-a nemulţumit şi pe şoferii din Sibiul, care au decis astfel să se alăture protestului desfăşurat deja în mai multe oraşe din ţară.

Printr-un mesaj care circulă pe internet, şoferii sibieni sunt invitaţi astăzi, începând cu ora 16.00, în parcarea supermarketului Kaufland, de unde vor porni către mai multe benzinării din oraş. „ În data de 7 ianuarie 2011, la ora 16:00, toţi posesorii de maşini, mici, mari, scumpe sau ieftine, sunt aşteptaţi în parcare la Kaufland Sibiu, pentru a începe protestul împotriva miliardarilor benzinari care profiă de pe urma noastră, să vadă şi dânşii ce înseamnă a pierde bani şi să nu mai profite de pe urma noastră“, se arată în mesaj.

Potrivit acestora prima oprire va fi la benzinăria OMW, de pe bulevardul Vasile Milea,  unde şoferii vor alimenta doar cu monede de 1, 5, 10, 50 bani, pentru carburant în valoare de maxim 10-15 lei. „Ne vom spăla geamurile, farurile, stopurile, vom umfla pneurile etc. TOTUL cu viteza melcului“, se mai arată în mesaj.

Protestele de acest gen au început la sfârşitul lunii decembrie 2010, din cauza deciziei de majorare a preţului combustibililor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite