Sibiu: Şofer oprit cu focuri de arme de poliţiştii sibieni (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Urmărire ca în filme după un şofer beat care nu a oprit la semnalele poliţiştilor rutieri din Sibiu. Scena s-a petrecut în această după-amiază pe DN 14, în dreptul localităţii Şura Mare, şoferul teribilist fiind oprit doar după ce agenţii de circulaţie au făcut uz de armă.

Elena Welter, unul agentii care patrulau astazi între Sibiu şi Mediaş, a observat maşina fără plăcuţe de înmatriculare şi chiar şi l-a amintit pe şoferul acesteia, un tânar de 30 de ani din Şura Mare, căruia îi întocmise dosar penal în urma cu doar o săptămână, pentru încredinţarea autoturismului unei alte persoane care nu poseda permis de conducere. Deoarece şoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor, echipajul a pornit în urmărirea maşini, pe care a reuşit să o oprească după o cursă de aproape cinci kilometri. „ Deoarece nu s-a supus nici semnalelor acustice şi luminoase, agenţii de circulaţie au tras două focuri de armă în plan vertical, după care au reuşit să blocheze maşina“, ne-a spus Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Alcoolemie de 1,15 mg/l

Pentru că era violent, şoferul a fost încătuşat, după care a fost testat cu aparatul etilotest. Acesta a arătat o alcoolemie de 1,15mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul se va alege cu un nou dosar penal, de data aceasta pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat şi pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite