Sistem inteligent de parcare în centrul istoric al Mediaşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au fost achiziţionate şi montate un număr de 5 bariere automate pe străzile J.Honterus, N.Iorga, Mihail Kogălniceanu, I.Gh.Duca şi parcarea din spatele Primăriei Mediaş.

CITEŞTE ŞI:

Sibienii o plâng pe Mădălina Manole pe internet

Două staţii noi de autobuz în Sibiu la ieşirea spre Mediaş

Mediaşul - oraş prietenos de 24.000 de euro

 Accesul se va face pentru riverani pe bază de cartela de proximitate, iar pentru vizitatori pe baza unui tichet de parcare. Riveranii care vor deţine card de acces în zona controlată de bariere, odată ce au intrat în perimetru, fără ca sistemul sa marcheze ieşirea din aceasta zonă, nu mai pot comanda ridicarea barierei prin acelaşi card, evitând astfel ca un card să fie utilizat de mai multe persoane în acelaşi timp.

 „Sistemul este gata, iar în şedinţa Consiliului Local Mediaş de luna aceasta se vor supune spre aprobare tarifele pentru parcarea în zona centrală. Intenţia noastră este ca pentru primele 15 minute accesul să fie gratuit, această măsură fiind luată în principal pentru ca medieşenii care au copii înscrişi la unităţile de învăţământ din zona centrală să poată accede în această zona în limita unui sfert de ora fără a plăti, dar şi pentru alte cazuri de gen. Această investiţie se încadrează în proiectul municipalităţii  de a pune în valoare a centrului istoric şi de creştere a potenţialului turistic al Mediaşului.  Prin acest sistem de bariere încercăm să promovăm un sistem modern de parcare în interiorul zidurilor cetăţii“ a declarat primarul Teodor Neamţu.

 

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite