Sibiu: Regal de dans la Casa de Cultură a Sindicatelor (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Regal de dans la Casa de Cultură a Sindicatelor (GALERIE FOTO)
Sibiu: Regal de dans la Casa de Cultură a Sindicatelor (GALERIE FOTO)

Dacă vineri seara, Casa de Cultură a Sindicatelor a fost neîncăpătoare pentru sutele de persoane care au ţinut să ia parte la concertul extraordinar al maestrului Tudor Gheorghe, aseară a fost rândul dansului să îi scoată pe sibieni din case.

De această dată, scena Casei de Cultură a fost gazda celei de-a treia ediţii a festivalului  de show-uri de dans „Forever Dance Stars Show“, eveniment organizat de Clubul de dans sportiv „Forever Dance“,  cu sprijinul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu şi al Primăriei Municipiului Sibiu.

Peste 150 de dansatori

Evenimentul, care a avut o durată de aproximativ două ore, a adus la Sibiu peste 150 de dansatori din toată ţara, care şi-au demonstrat talentul în faţa sutelor de oameni prezenţi la eveniment. „Pe lângă membrii clubului nostru, la eveniment au participat cluburi de dans din Sighetul Marmaţiei, Piteşti, Craiova, Râmnicu-Vâlcea şi Braşov, care au îmbinat dansul sportiv, cu dansuri latino şi modern, dar şi cu baletul“, ne-a spus Cătălin Rădulescu, unul dintre organizatorii evenimentului. Pentru a destine atmosfera, seara a început cu un moment de excepţie al celor doi organizatori, Alexandra Păunescu şi Cătălin Rădulescu, denumit sugestiv „E criză“, pe melodia cu acelaşi nume al celor de la „Taxi“ şi a continuat cu reprezentaţiile de marcă a celorlalte cluburi participante.

Cupe şi diplome pentru participanţi

Fiind promovat ca un eveniment cultural-artistic, jurizarea a lipsit, iar calitatea dansului nu a fost diferenţiată de la o pereche la alta. Astfel că, pe lângă aplauzele furtunoase primite din parte publicului după fiecare moment, toţi participanţii au fost răsplătiţi la finalul serii cu diplome şi cupe de participare.
„ Sunt nişte dansatori foarte buni, plini de viaţă, care te încântă doar privindu-i. A fost o seară extraordinară, iar evenimentele de acest gen ar trebui să fie cât mai dese.“, ne-a spus Sofica Ceplinschi, spectator.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite