Sibiul merge la Marburg, în cadrul Zilelor Culturale Române

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oraşul de pe Cibin va fi prezent la Marburg între 4 şi 17 mai, în cadrul Zilelor Culturale Române. Artistul sibian Fred Nuss va expune 64 de fotografii cu imagini din centrul istoric şi din Oraşul de Jos, iar Christel Ungar va citi poezie în cadrul unei seri de lectură.

Prin intermediul unui proiect promovat de Asociaţia de Prietenie Marburg – Sibiu, publicul din oraşul german va avea ocazia să participe la două evenimente organizate de artişti sibieni: o seară de lectură intitulată „Wenn wir jetzt” şi expoziţia de fotografie intitulată „Instantanee urbane din Sibiu Hermannstadt”.

Sibiul va fi prezent la Marburg prin imaginile incluse în cadrul expoziţiei artistului sibian Fred Nuss. Expoziţia cuprinde 64 de fotografii cu imagini din centrul istoric şi din Oraşul de Jos, subliniind frumuseţea patrimoniului arhitectural şi bogăţia moştenirii istorice a Sibiului. Expoziţia va fi deschisă publicului din Marburg în perioada 4 - 17 mai.

Prezenţa Sibiului la Marburg va fi completată de o seara de lectură cu Christel Ungar care va citi poezie din volumul său intitulat „Wenn wir jetzt”, dar şi fragmente de proză.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite