Sibiul este gazdă pentru Red Bull Manny Mania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia a cărei fază finală se ţine la Bucureşti, are loc pentru prima oară în România. Cel mai bun skateboarder român va merge la finala din SUA.

CITIŢI ŞI:

Bilete de 200.000 de lei la FITS

Zece zile până la deschiderea Sibiu BookFest

În 2011, competiţiile de skate nu vor cunoaşte limite, întrucât Red Bull Manny Mania se extinde la 34 de ţări, 13 dintre ele intrând pentru prima oară în cadrul ringului de concurs, România numărându-se printre ele. Seriile de succes din 2010 au adus skaterii din toată lumea la New York City, suprinzator fiind lucrul că, înainte de a câştiga acest concurs, ei nu mai călătoriseră în afara ţării lor. „Vom încerca şi anul acesta să acordăm coroana de maestru unui skater şi mai dornic de reuşită”, spun organizatorii evenimentului.

Născut din mintea profesionistului Joey Brezinski, Red Bull Manny Mania s-a dezvoltat în unul dintre cele mai mari concursuri la nivel global, rămânând în acelaşi timp o competiţie ce caută să recompenseze sportivii capabili de cele mai tehnice trickuri pe 2 roţi. Seriile vor culmina cu 2 evenimente de anvergură, Red Bull Manny Mania World Final şi Red Bull Manny Mania Pro, ce se vor desfăşura int 20 şi 21 August în New York City.
 
Calificări la Sibiu, Iaşi şi Bucureşti
 Până la finala din SUA concurenţii din România vor trece prin focurile fazei naţionale de calificări. „Dacă vrei să te numeri printre finalişti, te aşteptăm la calificările Red Bull Manny Mânia care vor avea loc la Iaşi, pe 28 Mai, începând cu ora 10.00, pe platoul din faţa Palatului Culturii; Sibiu, 4 Iunie, începând cu ora 10.00, în Skate Park-ul de pe Bulevardul Corneliu Coposu şi Bucureşti, 10 Iunie, începând cu ora 10.00 la FabricaA¸ Str. 11 Iunie” se mai arată într-un comunicat al organizatorilor din România.

Finala Naţională în Capitală 

 Marea finală va avea loc pe 11 Iunie, tot la Fabrica (Str. 11 Iunie), începând cu ora 10.00. Aici vom afla cine va reprezenta pentru prima oară România la una dintre cele mai renumite competiţii de skateboard din lume, Red Bull Manny Mania World Final destinat amatorilor, eveniment ce se va desfăşura pe 20 August, 2011 la New York. 

Skaterul amator care va reuşi să câştige Red Bull Manny Mânia World Tour va avea şansa să intre în liga mare - un loc în restransul eveniment(doar pe bază de invitaţie) Red Bull Manny Mania Pro , ce va avea loc duminică 21 August.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite