Sibiul din nou pe bicicletă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul de Turism Montan „Amicii Munţilor” Sibiu, cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu şi a Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, organizează în data de 10 Aprilie 2011, pe străzile din Sibiu, a patra ediţie a Marşului Bicicliştilor.

Marşul va începe la ora 13, din Piaţa Mică, urmând ca traseul să continue: Turnul Sfatului – Str. Gheorghe Lazăr – B-dul Corneliu Coposu – Piaţa Unirii – Str. Vasile Milea – Str. Rahova – Bd. Mihai Viteazu – Calea Dumbrăvii – str Bahluiului – Str. Şcoala de Înot – Str. Justiţiei – B-dul Victoriei – Str. A. Şaguna – Str. Mitropoliei cu sosire în Piaţa Mică.


Acţiunea, intitulată „Mişcări Alternative”, are ca scop promovarea bicicletei ca mijloc de transport nepoluant, ca o alternativă la problemele cauzate de un trafic intens. Prin această manifestare, membrii Amicii Munţilor intenţioneză să sensibilizeze conducătorii auto cu privire la existenţa pe drumurile publice a bicicliştilor, în vederea acordării unui respect mai mare colegilor de trafic.


Ediţiile de anii trecuţi s-au bucurat de un real succes în cadrul bicicliştilor, aceştia fiind implicaţi în această acţiune de informare a publicului larg cu privire la avantajele pe care le oferă folosirea bicicletei, atât din perspectiva infrastructurii oraşului, a protejării mediului, cât şi din perspectiva sănătăţii umane.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite