Sibiul caută un Robin Hood

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robin Hood s-a ascuns printre sibieni zilele acestea
Robin Hood s-a ascuns printre sibieni zilele acestea

Mâine debutează la Sibiu, în premieră, un concurs de tir cu arcul organizat de Federaţia Română de Tir. Cei mai buni trăgători cu arcul din România vor sosi mâine la Sibiu, ei urmând a lua parte la Archery Masters Trophy.

CITEŞTE ŞI:

Snowboarderii şi schiorii invitaţi la World Snowboard Day de la Arena Platoş

Prima zi de concurs va începe cu un Open Class pentru reprezentanţii mass-media. Jurnaliştii vor învăţa tainele acestui sport de la cei mai mari campioni ai României. Ulterior, vineri vor avea loc antrenamentul oficial şi şedinţa tehnică. Rundele de calificări vor avea loc sâmbătă.

 Ultima zi de concurs este dedicată finalelor, unde cei mai buni dintre cei mai buni se vor lupta pentru marele trofeu al Archery Masters Trophy Sibiu. “Cei 42 de concurenţi din 10 cluburi din ţară vor fi împărţiţi în trei divizii, recurve (tipul de arc ce se foloseşte la olimpiade), compound şi arc tradiţional. La Sibiu vor fi prezenţi sportivi ai cluburilor din Bucureşti, Suceava, Iaşi, Rădăuţi, Aninoasa, Arad, Cluj, Râşnov şi Timişoara”, explică organizatorii competiţiei.

Punctul de atracţie pentru sibieni va fi Open Class-ul pentru public, care va avea loc duminică, după încheierea finalelor, la ora 13.00. În grupe de câte cinci, sibienii doritori vor putea trage la ţintă şi vor putea învăţa de la cei mai experimentaţi arcaşi profesionişti din România secretele acestui sport. Concursul va fi transmis live la Bowling Saloon, situat lângă poligonul de concurs al Clubului Vektor. Regulamentele de concurs nu permit prezența publicului în poligon.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite