Sibiu: Gara din Mediaş studio de televiziune pentru infractori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medieşenii vor fi mai în siguranţă în Gară
Medieşenii vor fi mai în siguranţă în Gară

Gara din Mediaş şi împrejurimile ei vor fi de luna viitoare monitorizate cu camere video, prin punerea în practică a unui proiect iniţiat de poliţiştii de la Transporturi.

Prin proiectul în valoare de 27.370 de lei, finanţat de Consiliul Judeţene vor fi montate până la sfârşitul lunii trei camere video care vor acoperi zona dimprejurul Gării şi pasarela de la Vinalcool cu vizibilitate spre linia ferată. Camerele vor transmite imagini pe un calculator instalat într-un birou de la Poliţia Transporturi unde are acces vor avea acces şi poliţiştii comunitari. 

„Am avut iniţiativa în 2008, de a propune acest proiect şi la Mediaş, pentru că în urma unui studiu s-a constatat că oamenii îşi doresc să fie mai bine protejaţi. Astfel vom putea identifica persoane urmărite, dispărute şi vom interveni mai eficient pentru combaterea infracţiunilor care se petrec în această zonă" a declarat comisarul şef Mircea Mate, comandantul Poliţiei Transporturi Sibiu. Sistemul s-a dovedit eficient la Sibiu, unde sunt montate 16 camere în zona Gării.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite