Sibiu Streetball are loc săptămâna viitoare în parcarea Teatrului Radu Stanca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Competitia are loc in parcarea teatrului
Competitia are loc in parcarea teatrului

Asociaţia Eco Sport Team organizează în perioada 21 - 23 septembrie 2012 cea de-a patra ediţie a turneului “Sibiu Streetball”. Evenimentul va avea loc în Parcarea Teatrului (zona B-dul Coposu) şi , în premieră pentru Sibiu, se va desfășura pe o suprafață de joc omologată și după un regulament agreat de Federația Internațională de Baschet.

Turneul se adresează atât jucătorilor profesioniști cât și celor amatori, scopul evenimentului fiind acela de a promova practicarea unui sport, în special a baschetului, într-un cadru organizat. Valoarea premiilor in bani oferite de organizatori depășeste 6.500 RON.

Este pentru prima oară la Sibiu când un astfel de turneu întrunește toate condițiile întâlnite în competițiile internaționale de „3 la 3” unde atât suprafața de joc, panourile și instrumentele de monitorizare a meciurilor întrunesc toate standardele internaționale. Pe lângă competiţia propriu-zisă, participanții se pot înscrie la diferite concursuri conexe: aruncări de trei puncte, aruncări libere, concursuri de slam dunk, concursuri de îndemânare şi vor avea parte de multe alte surprize pregătite de organizatori. 

„Este al patrulea an în care organizăm turneul Sibiu Streetball și anul acesta ne-am propus să-l aducem la un alt nivel. Îmbunătățind condițiile oferite participanților și crescând valoarea premiilor, vom atrage mai mulți participanți din Sibiu și din afara orașului. Cu cât vom avea mai mulți jucători valoroși, cu atât vom crește calitatea spectacolului oferit publicului.” Spune Alexandru Hulpuș, unul dintre organizatorii turneului.

Înscrierile la turneul Sibiu Streetball 2012 se pot face până în data de 17 septembrie pe site-ul www.ecosportteam.ro, în limita a 80 de echipe. Echipele vor fi împărțite pe mai multe categorii de vârstă: U10 (sub 10 ani), U 14, U18, OPEN (peste 18 ani) și o categorie la care se pot înscrie jucători peste 35 ani. Taxa de participare pentru o echipă formată din trei persoane şi, optional, o rezervă variază între 80 RON și 120 RON, în funcție de categoria de vârstă. Echipele care se încadrează în categoria sub 10 ani, nu vor plăti taxa de înscriere.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite