Accident spectaculos la Cristian – un TIR a ajuns în zidul unei case GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident Cristian TIR in casa
Accident Cristian TIR in casa

TIR-ul a acroşat alte două TIR-uri şi un autoturism de teren, după care s-a oprit în zidul unei case. Accidentul a blocat complet drumul naţional 1 mai bine de o oră.

Accident spectaculos astăzi, în localitatea Cristian. Un TIR a acroşat alte două TIR-uri şi apoi un autoturism de teren, pe care l-a aruncat în şanţul de pe marginea drumului. Într urma impactului, TIR-ul s-a oprit în gardul unei case.

„Era de pe centură tot depăşea într-o veselie, inclusiv pe linia continuă, aici nu a reuşit să oprească, era coloană formată, probabil făcea vreun vehicul la stânga, a ricoşat pe contrasens, lovind în lateral autoturismul Kia, după care a ricoşat în imobil”, a povestit Cosmin Grigorel, martor al accidentului.

Proprietarii imobilului, care nu era acasă atunci când a avut loc evenimentul, spun că nu este prima dată când li se întâmplă.

„Nu era nimeni în locunţă. Noi locuim în casa mare din faţă, ne-au anunţat vecinii, dar nu ne-am mirat pentru că nu e nici prima dată şi cred că nici ultima, a intrat şi în casa mare, mă gândesc că or să ne despăgubească”, a spus Maria Braga, proprietara casei.

Accident Cristian TIR in casa

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Poliţiştii spun că accidentul a avut loc pentru că şoferul nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de TIR-ul care circula în faţa sa.

„Pe drumul naţional 1, pe raza localităţii Cristian, s-a produs o tamponare în lanţ, eveniment produs pe fondul nepăstrării unei distanţe de siguranţă în mers de către conducătorul unui ansamblu TIR. Astfel, acesta a acroşat două alte ansambluri Tir care erau oprite în zona axului drumului, după care a piedut controlul direcţiei de mers şi a ieşit în stânga, în afara părţii carosabile, unde a lovit peretele unei case”, a spus inspectorul principal Bogdan Maxim, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.



Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite