Sibiu: Un scurt circuit i-a provocat moartea unui agnitean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Martin Binder, un agnitean de 74 de ani, a murit în această dimineaţă, intoxicat cu fum.

Incidentul s-a produs în jurul orei 8.30, când un vecin a mers la Martin să vadă ce face. Mare i-a fost mirarea când a intrat în curtea acestuia şi a simţit miros puternic de fum. Când a intrat, în cameră părea a fi iadul pe pământ.


Patul, masa şi întreaga mobilă erau cuprinse de flăcări. Vecinul a avut însă prezenţă de spirit şi imediat a sărit în ajutorul bărbatului, pe care l-a scos rapid în curte. A sunat apoi la 112 pentru a ajutor.


“Iniţial am fost anunţaţi cu privire la un caz medical, motiv pentru care SMURD-ul a şi plecat într-acolo”, spune Alin Dumitraş, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. Din păcate, eforturile medicilor de a-l salva pe bărbat au fost zadarnice, aceştia găsindu-l deja mort. Pompierii au reuşit rapid să stingă flăcările.

“La locul cu pricina s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă care au linchidat, în scurt timp, incendiul”, adaugă Alin Dumitraş.
Pagubele materiale nu au fost încă stabilite, dar sunt cosiderabile, pentru că a ars tot mobilierul din încăperea în care se afla agniteanul.


Primele verificări efectuate de către pompieri arată că incendiul a izbucnit în urma unui scurt circuit produs la un prelungitor ,aflat pe patul în care se odihnea bărbatul.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite