Sibiu: Ziua femeii, sărbătorită în avans în cluburile sibiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băieţii de la Taboo pregătesc un show incendiar pentru reprezentantele sexului frumos. Foto arhivă.
Băieţii de la Taboo pregătesc un show incendiar pentru reprezentantele sexului frumos. Foto arhivă.

Mai toate cluburile din oraş profită de Ziua Femeii şi le oferă reprezentantelor sexului frumos show-uri de striptease masculin. Startul distracţiei se dă în această seară şi continuă până duminică

Aflate în centrul atenţiei în această perioadă, doamnele şi domnişoarele din Sibiu vor avea parte de surprinze inedite din partea reprezentanţilor celor mai mari cluburi din oraş. Startul distracţie îl dă clubul Kapital, de pe strada Gladiolelor, care a pregătit un dublu eveniment pentru această seară. Începând cu ora 22.00, în club vor poposi striperii de la Flamingo Boys, care vor prezenta show-ul „The Treasure“. „ Timp de o oră, între 22.00 şi 23.00, accesul în club va fi permis doar reprezentantelor sexului frumos, care vor avea parte de o atmosferă incendiară. Gyo, Giuliano, Mike, Antonio şi Cornelius Păsat vor avea grijă ca acestea să se bucure de o seară unică, pe care şi-o vor aminti mult timp de acum înainte“, ne-a spus Cristi Herciu, reprezentantul clubului Kapital. Distracţia va continua însă în club şi după miezul nopţii, cu un concert live susţinut de Guess Who şi Spike, în cadrul turneului naţional TUr. Cu peste 60.000 de CD-uri vândute, cei doi pot fi consideraţi pot fi considerati, în momentul de faţă, cei mai la modă tineri artişti de hip-hop.

Taboo Boys and Girls în Zebrano
Nici reprezentanţii clubului Zebrano nu se lasă mai prejos şi propun un show cu Taboo Boys and Girls, maestru de ceremonii fiind nimeni altul decât Mihai Mitoşeru. Deşi petrecerea pregătită se adresează atât doamnelor, cât şi domnilor, spaţiul va fi foarte bine delimitat. „Show-ul Taboo Boys va avea loc în club, la parter, şi va fi destinat exclusiv doamnelor, iar cel al Taboo Girls, în pub, la etaj, doar pentru domni. Accesul persoanelor sub 18 ai este interzis“, arată reprezentanţii clubului.

Chippendales vin în Liquid
De o noapte fierbinte vor avea parte însă şi doamnele care aleg, sâmbătă seara, clubul Liquid. Şi asta pentru că, după ce au cucerit femei din Los Angeles până în Rio de Janeiro, cei cinci Chippendales ajung, în premieră, în Sibiu, în clubul Liquid. Bucurându-se de faimă la nivel internaţional, barbaţii focoşi se vor dezbrăca pentru femeile lipsite de inhibiţii, într-un show incendiar şi provocator.

Concert Anya şi Jay Ko, în Promenada
Şi tot pentru Ziua Femeii, Promenada Mall organizează în acest week-end o serie de evenimenteprin care le invită pe doamne şi domnişoare să fie îndrăzneţe, de ziua lor. Cele care vor trece pragul mall-ului vor avea parte de şedinţe gratuite de hiarstyle şi make up, totul culminând duminică seara, de la ora 18.00, cu un concert Anya şi Jay Ko.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite