Sibiu: Winter Park Bâlea inaugurat de biciclişti, skiori şi snowboarderi la peste 2000 de metri altitudine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul se anunţă cel mai inedit prin locaţia în care are loc.
Evenimentul se anunţă cel mai inedit prin locaţia în care are loc.

Iniţiatorii complexului pentru amatorii sporturilor de iarnă Winter Park Bâlea Lac vor să-l inaugureze oficial printr-un eveniment special, în care distracţia şi întrecerile extreme să fie capul de afiş.

Este a doua iarnă în care este amenajat la 2104 Winter Park Bâlea, iar anul acesta cuprinde o pistă de sănii, un snowpark diverse construcţii din gheatţă şi zăpadă, un traseu de dual Mountainbike cu trambuline şi obstacole construite din zăpadă şi gheaţă şi un patinoar gheaţa lacului Bâlea, cu o suprafaţă de 400 metrii pătraţi.

La lansarea oficială a Winter Park pe lângă concursurile de snowboard free-style şi ski free-style pe elementele special amenajate  din gheaţă şi zăpadă, precum şi cele de sărituri sau concursul de ski şi snowboard Banked Slalom pentru copii sub 14 ani, vor fi invitaţi cu mountain bike-urile şi riderii din toată ţara, la UpDown Cup – Dual Downhill Experiences 2010

„UpDown Cup - Dual Downhill“ este la atreia ediţie, prima însă la Bâlea Lac este o manifestare de amploare a mountainbiking-ului din România. Concursul îşi propune să reunească rideri din întreaga Românie, dar şi din Europa, într-o competiţie memorabilă în spaţiile surprinzătoare pe care le oferă căldarea Bâlii. Traseul va fi construit în totalitate din zăpada, fiind realizat în cadrul parcului special amenajat Winter Park Balea Lac. Valoarea totală a premiilor concursurilor din Winter Park Balea Lac este de peste 4000 Euro.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite