Sibiu: Voluntarii în concurs, la Braşov şi Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gala de Supervoluntari a ajuns la cea de-a patra ediţie la Sibiu, însă la Braşov se organizează pentru prima dată. Prima ediţie a fost organizată în 2006, la iniţiativa Crucii Roşii Române. În 2009, Gala pentru Supervoluntari se desfăşoară în Sibiu şi Braşov, fiind un proiect organizat de Asociaţia Colors împreună cu Direcţiile Judeţene de Tineret din cele 2 judeţe.

„Gala pentru Supervoluntari este un proiect de promovare a voluntariatului şi de premiere a celor mai active persoane implicate în proiecte comunitare din cele două judeţe. La această ediţie, concurenţa cea mai mare este în cadrul categoriilor de proiecte derulate de organizaţii, proiecte extraşcolare, coordonatorul de voluntari şi voluntarul anului“, a declarat Claudia Popa, preşedintele Asociaţiei Colors.

Votează-l pe cel mai simpatic

14 voluntari, nominalizaţi de organizaţiile nonguvernamentale din judeţul Braşov aşteaptă să fie votaţi în cadrul categoriei cel mai simpatic voluntar. Votul online se încheie în 30 noiembrie, la ora 24.00, şi se desfăşoară pe blogul Galei pentru Supervoluntari, galavoluntari.wordpress.com.

Premierea se va face într-un cadru festiv, în 5 decembrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Voluntariatului, la Centrul Cultural Reduta.

La Sibiu, premierea va avea loc în 3 noiembrie, de la ora 18.30, la Centrul de Conferinţe Forum de la Hotelul Ibis.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite