Sibiu: Vânătoare de oameni cu BMW-ul încheiată cu o arestare pentru omor calificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tribunalul Sibiu
Tribunalul Sibiu

Războiul găștilor din Mărginime s-a soldat cu victime nevinovate. Scena răfuielilor a fost o stradă din comuna Cristian, iar ceea ce la început părea un accident rutier, s-a tranformat după anchetă în omor calificat.

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a murit și fratele său vitreg este internat în Spitalul Județean Sibiu după o ce amândoi au fost călcați cu mașina și apoi bătuți cu sălbăticie de trei indivizi.

Scandalul petrecut sâmbătă dimineață, în care au fost implicați de o parte și de alta mai mulți frați, a început în barul Royal din Cristian. În jurul orei 1, între frații Câmpean din Gura Râului și frații Șerban din Cristian a avut loc un schimb de replici. Conflictul a fost aplanat dar a reizbucnit la plecare, când în fața barului s-a produs o busculadă, în care au fost implicați alți doi frați vitregi. Ovidiu Bârsan și Remus Damian le-au sărit în ajutor celor doi frați Șerban și scandalul s-a încheiat, fiecare plecând spre casă.

Vânătoarea

Frații câmpean însoțiți de un prieten nu s-au mulțumit însă cu deznodământul. S-au urcat într-un BMW și au pornit în urmărirea celor patru tineri cu care se certaseră, ca le dea o lecție La. volan era Nicolae Câmpean, care cum i-a văzut pe cei patru a accelerat și a dat să intre cu mașina în ei. Tinerii s-au ferit, dar șoferul a întors mașina imadiat și a pornit din nou la atac. De data aceasta, doi dintre cei vânați nu au mai scăpat. Ovidiu Bârsan a fost lovit în plin, în timp ce fratele său vitreg, Remus Damian a fost doar șters și trântit pe asfalt. Bolidul s-a oprit apoi într-un cap de pod, iar agresorii au coborât și au tăbărât pe cele două victime cu pumnii, picioarele și o bâtă. Ceilalți doi frați care au scăpat de vânătoarea cu BMW-ul, au fugit ca să scape.

Bătuți cu bestialitate
Când au văzut că victimele nu mai mișcă, agresorii au sunat la Poliție să anunțe un accident mortal. Crima a ieșit însă la iveală, iar după mai mult de 12 ore de audieri, frații Câmpean și prietenul lor Loloiu au fost reținuți pentru 24 de ore. Duminică, sub acuzațiile de omor calificat, tentativă de omor calificat și port ilegal de arme albe, cei trei au fost prezentați Instanței Tribunalului sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru Nicolae Câmpean, iar pentru fratele său Florin și prietenul lor cu interdiția de părăsire a localității.
Ovidiu Bârsan, tânărul care a murit după ce a fost lovit de mașină și apoi bătut, era căsătorit și avea un copil.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite