Sibiu: VIDEO - Fanii lui CSU s-au îngrămădit să îşi ia bilete după ce Sibiul a bătut Elba în meciul 4 (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria celor de la CSU Sibiu în partida jucată miercuri seară la Timişoara cu scorul de 78-74, i-a făcut pe fanii echipei să se ducă dis de dimineaţă să îşi cumpere bilete pentru sâmbătă.

VEZI AICI GALERIE FOTO CU COADA DE LA BILETE!

CITIŢI ŞI:

CSU a bătut cu 78-77 pe Elba în meciul 2 din play-off

CSU făcut sah-mat de Elba Timișoara chiar pe propriul teren (GALERIE FOTO)

CSU Sibiu a reuşit miercuri seară să obţină victoria în meciul 4 al turului 1 din play-off-ul campionatului naţional de baschet masculin. Echipa lui Mircea Vulc s-a impus dramatic, pe final cu 78-74, în meciul jucat la Timişoara, cu Elba, victoria fiind tranşată în ultimul minut, graţie şi jocului bun al americanului Roberson (foto, în galben), asta după ce cu o zi înaite sibienii pierduseră meciul 3 în ultimele secunde.

image

Partida decisivă pentru calificarea în semifinale se joacă sâmbătă după amiază de la ora 17.00 în Sala Transilvania.

Coadă la bilete
Pentru că Sala Transilvania are prea puţine locuri ca să satisfacă toţi fanii lui CSU Sibiu ce doresc să meargă la meciul de sâmbătă, suporterii grupării universitare s-au pus cuminţi la coadă pentru bilete la partida de sâmbătă, încă de joi dimineaţă.

image

Oamenii erau destul de optimişti în privinţa deznodământului de sâmbătă. „Bate CSU şi mergem în semifinale” a spus unul din cei aproape 100 de oameni care au mers în primele două ore, după ora 8.00 la sediul clubului CSU, din strada Rennes ca să îşi cumpere bilete. Acestea se vând joi până la ora 16.00

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite