Sibiu: Un tânăr băut bine a distrus nouă maşini şi a rănit un om

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Anton Pann cu Calea Dumbrăvii
Accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Anton Pann cu Calea Dumbrăvii

Un tânăr din Vâlcea, de 21 de ani, aflat într-o stare avansată de ebrietate, a distrus un indicator rutier, iar apoi, pentru că poliţia l-a somat să oprească, a gonit nebuneşte pe aleile dintre blocuri, în cartierul Hipodrom. A tamponat astfel şapte maşini, dar şi-a continuat drumul.

Echipajul de poliţie a încercat să îl oprească pe conducătorul auto, care însă nu a oprit la semnalele acestora, continuându-şi deplasarea.

Autoturismul a fost urmărit de poliţişti pe Aleea Taberei, unde a avariat şapte autoturisme parcate, continuându-şi deplasarea pe străzile Ostirii, Nicolae Iorga şi Anton Pann, unde a mers pe sens interzis.

Ajuns la intersecţia cu strada Calea Dumbravii, şoferul nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism, pe care l-a proiectat în gardul unui imobil, iar pe şofer l-a băgat în spital.

image

„ Pacientul, în vârstă de 24 de ani, din Sibiu,  a suferit un traumatism cranio-cerebral şi o fractură de antebraţ, acesta a primit îngrijiri medicale şi nu  a  necesitat internare“, a spus Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu.

Chiar şi aşa, şoferul vinovat nu a oprit la locul accidentului, însă a fost oprit la scurt timp de către un echipaj al poliţiei rutiere pe strada Mihail Sebastian.

Avea o alcoolemie de 1.01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii continuă cercetările.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite