Sibiu: Un sibian a bătut un olandez la Bruxelles

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miodrag Olar (dreapta), învingător la Bruxelles.
Miodrag Olar (dreapta), învingător la Bruxelles.

Sportivul clubului Kudokai Atlassib Sibiu, Miodrag Olar, a câştigat fără drept de apel înfruntarea cu un luptător olandez mult mai experimentat la o gală de super fight care a avut loc duminică, 7 februarie.

Miodrag Olar, sportivul clubului Kudokai Atlassib Sibiu, a participat duminica în capitala Belgiei la editia a patra a competitiei de kickboxing si thaiboxing, „Force & Honneur“. El a iesit învingator în fata olandezului Misha Marti Rosian (21 de ani) care este legitimat la unul dintre cele mai puternice cluburi olandeze de kickboxing, Kamakura.

Desi categoria preferata a lui Miodrag Olar este de 72,5 kg, de data acesta a trebuit sa urce în categorie pentru a lupta cu Misha (75,7 kg). Sportivul sibian a facut cel mai bun meci din cariera sa de pâna acum, în ciuda experientei si greutatii superioare a oponentului. Astfel, dupa performantele lui Daniel Ghita si Sucz Sarnabas, Miodrag Olar este al treilea român care reuseste marea performanta de a învinge un olandez într-o competitie sportiva de peste hotare.

„Este o performanta. Nimeni nu te invita într-o astfel de competitie sa învingi, ci ca «snitel», cum îi zicem noi. Miodrag Olar este un sportiv talentat iar faptul ca a învins nu e un noroc ci o certitudine a valorii sale“, a declarat Adrian Mihai, antrenorul sibianului.

Miodrag Olar a marturisit ca a fost un meci usor pe care l-a câstigat fara prea mare efort. „Un meci, fara lipsa de modestie,usor. Ma  asteptam la ceva de uzura si foarte greu. Anul acesta vreau sa lupt în meciul revansa cu vedeta Local Kombat Mihai Barbu, pentru a-l trimite la plimbare cu targa“, a precizat Miodrag, asa cum se arata într-un comunicat de presa.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite