Sibiu: Un incendiu puternic a băgat trei oameni în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 81 de ani este în stare critică, la spital, după ce locuinţa sa din Cisnădie a fost cuprinsă, azi-noapte, de flăcări. Alte două personae au avut nevoie de îngrijiri, însă starea lor este stabilă

Incendiul s-a petrecut în jurul orei 3.00, iar pompierii au fost nevoiţi să o scoată pe fereastră pe femeia care se prăbuşise la pâmânt, din cauza fumului.

„Femeia a ajuns la spital în comă, intoxicată cu fum şi cu arsuri de gradele II şi III, pe 30% din suprafaţa corporală. Acesta a primit îngrijiri medicale şi a fost internată în cadrul Sectiei Clinice Chirurgie Plastică, dar starea sa este gravă“, precizează raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

În urma incendiului, alte două personae care se aflau în imobil au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă starea acestora este stabilă. „În urma incenidului, au ars mobilierul din două camere şi hol, aproximativ 250 kilograme de textile şi acoperişul casei din lemn, cu învelitoare din ţiglă, pe o suprafaţă de aproximativ cinci metri pătraţi“, spune Diana Lazăr, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Din primele cercetări ale pompierilor, cauza probabilă care a determinat izbucnirea incendiului a fost un scurtcircuit electric, produs ca urmare a deteriorării sau a neizolării corespunzătoare a unui cablu electric.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite