Sibiu: Un bărbat a intrat în comă din cauza iubitei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iulian Cimpoieru s-a luat la harţă cu un vecin, s-au îmbâncit şi a ajuns în comă la spital.

Iulian Cimpoieru este internat pe secţia de Terapie Internsivă a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu după ce un vecin l-a împins şi a căzut cu capul de asfalt. Sibianul de 35 de ani a rămas inconştient, la pământ, până ce o ambulanţă l-a luat şi transportat la spital.


„Pacientul prezenta un traumatism cranio-cerebral grav, comă de gradul II, hematom subdural pentru care s-a intervenit chirurgical şi multiple contuzii cerebrale. În prezent, pacientul se afla încă în comă, dar starea sa este stabilă, acesta fiind internat în cadrul Secţiei Clinice Neurochirurgie – ATI“, spune Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al spitalului sibian.


Iubita acestuia a mers direct la poliţie pentru a reclama incidentul. „În urma verificărilor s-a stabilit că victima, aflată în stare de ebrietate, în cartierul în care locuieşte, a avut o scurtă discuţie cu un bărbat pe motiv că i-a jignit prietena. Pe fondul acestui conflict verbal, victima a fost lovită, căzând pe trotuar şi lovindu-se cu capul de asfalt, rămânând în stare de inconştienţă”, susţine inspectorul Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


Oamenii legii au indentificat agresorul şi urmează să stabilească exact încadrarea juridică a faptei.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite