Sibiu: Un bărbat a fost bătut de vecinul său, din cauza oilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Ocna Sibiului a ajuns la spital cu câteva coaste rupte, după ce un vecin l-a luat la bătaie, în timp ce se afla cu oile la păscut.

CITIŢI ŞI

DJ 106, verificat de omul lui Ilie Carabulea

Biletele de tratament pentru pensionari nu acoperă nici jumătate din cerere

Simion Moldovan este cioban şi locuieşte în Ocna Sibiului. Acesta povesteşte că a fost bătut de un vecin, chiar în timp ce dormea. „ Am fost cu oile sâmbătă şi au trecut la vecinul, iar eu nu mi-am dat seama. Eu m-am pus jos pe iarbă şi am adormit, iar el a început să mă bată chiar în timp ce dormeam. Nici nu l-am auzit când a venit. Mi-a rupt patru coaste după ce m-a lăsat în pace, iar eu m-am dus la vecinul celălalt, care a dat telefon la salvare şi poliţie Nu am mai avut conflicte până acum şi doar şi oile lui au mai trecut la noi“, a povestit  Simion Moldovan.

Rudele omului spun că nu se aşteptau la aşa ceva şi sunt hotărâte să îl dea în judecată pe agresor. „ Vom merge mai departe să se facă dreptate, că el poate rămâne nenorocit toată viaţa. Noi nu am mai avut conflicte cu el până acum, dar am auzit că au mai fost şi alte probleme, e cunoscut ca un om violent“, a spus Maria Moldovan, nepoata bărbatului bătut.

Reprezentanţii Poliţiei Sibiu spun că agresorul va fi judecat pentru tentativă de omor, deoarece rănile bărbatului lovit sunt destul de grave.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite