Sibiu: Trei accidente în mai puţin de 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul eveniment rutier s-a produs în jurul orelor 14.20, pe DN 1, în afara localităţii Veştem.

CITEŞTE ŞI:

Zeci de maşini inundate din cauza unei magistrale de apă spartă

Slalom printre pietoni şi parcare într-o maşină

VIDEO - Un Tir s-a făcut scrum în parcarea de la XXL

Andreea B., în vârstă de 24 de ani, din Sibiu, în timp ce conducea autoturismul pe DN 1, dinspre Sibiu spre Rîmnicu Vîlcea, nu păstrează o distanţă de siguranţă în mers şi intră în coliziune cu un autoturism, care se afla angajat neregulamentar în efectuarea virajulului stânga pe drumul către Veştem, autoturism condus de G. Gheorghe, în vârstă de 43 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto.

A fugit de la locul accidentului


Un alt eveniment rutier s-a produs în jurul orelor 16.00, pe str. Şerbota din municipiul Sibiu. P. Virginia, în vârstă de 75 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu, s-a angajat în traversarea străzi Şerbota prin loc nepermis şi fără să se asigure fiind surprinsă şi accidentată de un moped, al cărui conducător auto a părăsit locul producerii evenimentului. În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii Biroului Rutier Sibiu, a fost identificat conducătorul mopedului, respectiv D. Ilie, în vârstă de 21 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu. În urma accidentului pietonul a suferit o vătămare corporală uşoară.

Depăşire fără asigurare

În dimineaţa acestei zile, în jurul orelor 01.10, pe fondul unei manevre de depăşire s-a produs un alt eveniment rutier. Accidentul s-a produs pe str. Ilie Măcelaru din localitatea Miercurea Sibiului. M. Doru, în vârstă de 33 de ani,  în timp ce conducea autoturismul, având direcţia de deplasare Sibiu – Sebeş, într-o curbă uşoară la dreapta nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depăşire şi pătrunde pe sensul opus de deplasare unde intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de F. Daniel, în vârstă de 25 de ani, domiciliat în municipiul Cluj Napoca.
În urma accidentului a fost grav rănit un pasager din autoturismul care rula regulamentar – J. Cătălin, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în municipiul Cluj Napoca.

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite