Sibiu: Traficul la ieşirea spre Mediaş, îngreunat de amenajarea unui nou sens giratoriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii care tranzitează zona de la intersecţia străzilor Lungă şi rusciorului trebuie să dea dovadă de o răbdare de fier, în următoarea perioadă.

CITIŢI ŞI

Se lucrează intens pentru reabilitarea şi modernizarea a aproape 20 de străzi şi artere principale

De luni începe „,marea plombare” în tot oraşul

Astăzi a început amenajarea unui nou sens griatoriu, menit să fluidizeze traficul la ieşirea înspre Mediaş. Lucrările vor fi exectuate în aproximativ o săptămână şi jumătate, perioadă în care se va circula pe un singur sens. „Acolo este un punct critic al traficului. Aceasta va fi complet refăcut, va fi transformat într-un sens giratoriu şi nu există traseu de deviere al traficului. De vineri va începe amenajarea intersecţiei sub trafic. Se va circula doar pe un singur fir, va fi deosebit de greu. Se vor forma fără îndoială cozi foarte lungi, fiindcă traficul va merge doar alternativ. Invit toţi sibienii să evite, pe cât posibil, zona”, a declarat primarul Klaus Iohannis.

Amenajarea sensului giratoriu este inclusă în proiectul de reabilitare a străzii Rusciorului, începută în primăvara lui 2009. În present, pe strada Rusciorului se lucrează la aşternerea stratului de piatră spartă şi se execută gurile de scurgere. Bordurile sunt finalizate pe tronsonul strada Lungă – Doctor Bagdasar. Pe tronsonul menţionat, aşternerea stratului de beton este finalizată în proporţie de 90%.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite