Sibiu: Toate drumurile naţionale deschise. Zeci de tamponări în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TIR-urile înaintează foarte greu din cauza zăpezii care a căzut peste DN1 la Sibiu
TIR-urile înaintează foarte greu din cauza zăpezii care a căzut peste DN1 la Sibiu

Comandamentul Operaţional al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu a anunţat că pe toate cele trei tronsoane de drum naţional care tranzitează judeţul traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă.

CITIŢI ŞI:

Ninsoarea continuă şi măine. Zăpadă de jumătate de metru la Bâlea

Conacul prinţului Charles fără curent electric

Amendă de la poliţie pentru firma care face deszăpezirea în Sibiu

Traseele turistice de la Bâlea Lac şi Negoiu, închise din cauza avalanşelor

Până  miercuri la ora 9.00 în întreg judeţul Sibiu traficul se desfăşura în condiţii normale, nefiind înregistrate ambuteiaje sau blocaje datorate condiţiilor meteo. Atât pe tronsoanele de drum naţional, cât şi pe principalele artere din municipiul Sibiu căderile de zăpadă înregistrate în cursul zilei de ieri nu afectează traficul, carosabilul fiind curăţat, acţionându-se în acest sens cu materiale antiderapante. „În vederea prevenirii producerii de evenimente rutiere le recomandăm conducătorilor auto ca înainte de a pleca la drum să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze şi, totodată, să evite deplasările în situaţia în care autovehiculele nu au fost echipate corespunzător sezonului rece” a explicat Adela Negoi, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Zăpada creşte numărul de tamponări
În ultimele 24 de ore la poliţia Municipiului Sibiu, numărul conducătorilor auto care au venit să reclame evenimente rutiere petrecute din cauza căderilor de zăpadă peste arterele pe care circulă în capitala judeţului a crescut. “Au fost raportate un număr de 15 tamponări” a mai explicat Adela Negoi.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite