Sibiu: Târg de Crăciun în acest week-end la Avrig

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de oameni sunt aşteptaţi să participe la eveniment
Mii de oameni sunt aşteptaţi să participe la eveniment

Pentru a veni în întâmpinarea sărbătorilor de iarnă așa cum se cuvine, Primăria şi Consiliul Local al oraşului Avrig organizează în acest week-end cea de-a doua ediţie a Târgului de Crăciun “Praznic Luminos”.

 „ Farmecul sărbătorilor de iarnă va fi dat de căsuţe din lemn inundate de lumini, unde vizitatorii vor găsi de la castane coapte, turtă dulce, ţuică fiartă, vin fiert, cartofi copţi, specialităţi culinare tradiţionale specifice sărbătorilor de iarnă, până la decoraţiuni pentru brad, mici cadouri, felicitări, obiecte tradiţionale de Crăciun realizate manual, satisfăcând astfel pretenţiile tuturor celor care sunt în goana după cadouri“, spun organizatorii.


Pe lânga oferta bogată de produse, atmosfera de sărbătoare va fi completată de bradul uriaș din centrul orașului, îmbodobit cu mii de luminițe, iar scena din Piața „Gheorghe Lazăr“ găzdui diverse spectacole de colinde, obiceiuri tradiţionale, muzică şi dans, susţinute de formaţii, artişti şi grupuri locale sau din zonele apropiate localității. Accesul publicului este liber pe toată durata evenimentului.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite