Sibiu:Un adolescent de 17 ani a primit un par în cap la derdeluş și este internat în spital.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Blăjel este internat de duminică seara la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Sibiu, cu o fractură de craniu şi edem cerebral în urma unei agresiuni suferită la săniuş.

Mihai Rusu era duminică pe un derdeluş de lângă comună, împreună cu fratele său mai mic şi mai mulţi prieteni. La un moment dat, acesta a fost agresat verbal de trei rromi, pentur ca în final unul dintre ei să-l lovească cu un par în cap. "Nu ştiu de l-a apucat. Era băut şi am şimţit doar lovitura, apoi am căzut jos. Mi-am revenit doar la Spital.

Tânărul a fost transportat de Salvarea chemată de fratele său la Mediaş şi apoi trimis mai departe la Sibiu, pentru analize mai complexe. Mama băiatului, Ana Rusu e decisă să depună o plângere la Poliţie şi să îi dea în judecată pe agresori, cunoscuţi în comună pentur comportamentul lor.

Băiatul, elev la un liceu din Mediaş, nu necesită încp o operaţie şi în funcţie de evoluţia stării lui de sănătate, medicii se vor pronunţa şi asupra zilele de îngrijire medicală de care acesta are nevoie.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite