Sibiu: Ştiri pe scurt – se scumpeşte gigacaloria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iată câteva din principalele ştiri pe scurt din Adevărul de Seară – Sibiu.

Se scumpeşte gigacaloria
SC Energie Termică şi Nuonsib, adică societăţile care furnizează căldură în ANL-uri şi în zona Mihai Viteazu, vor majora actualul preţ practicat la nivel local la gigacalorie. Astfel preţul va creşte de la 245,3 lei la 250,1 lei începând cu data de 1 ianuarie 2010. Majorarea va fi aprobată de către aleşii locali în prima şedinţă din 2010 a Consiliului Local Sibiu ce va avea loc joi de la ora 14.00. Tot joi va fi aprobat şi proiectul de buget pe anul în curs.

Zeci de femei intoxicate la Mediaş
Numai puţin de 16 femei au ajuns ieri după amiază la Spitalul Municipal din Mediaş, din care 13 erau inoxicate cu monoxid de carbon. Toate femeile lucrează la o fabrică de încălţăminte. Intoxicaţiile au fost provocate de o centrală care nu evacua bine gazele, ceea ce a dus la acumularea de monoxid de carbon în secţia producătorului de încălţăminte a SC Real Sport SRL. Toate femeile sunt în afara oricărui pericol şi au plecat ieri seară la casele lor.

Bătut crunt la Dumbărveni
Tânărul Sofian Daniel, în vârstă de 31 de ani şi originar din oraşul Dumbrăveni a ajuns azi noapte în stare gravă la secţia de urgenţe a spitalului Judeţean Sibiu. Acesta este în comă si se află sub tratament si supraveghere in cadrul Secţiei Neurochirurgie ATI, după ce a fost bătut crunt de către doi bărbaţi, în timp ce el a început să ciocăne la geamul locuinţei unde stă fosta lui iubită. Cazul este cercetat de către poliţia din Dumbrăveni.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite