Sibiu: StandUp adevărat cu Doru Octavian Dumitru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doru Octavian Dumitru sau One Man Show, cum mai e cunoscut artistul, vine la Imperium, luni, 26 aprilie, la ora 21, la un super show de StandUp Comedy.

Evenimentul face parte din spectacolele integrate în conceptul Imperium Petit Theatre. Doru Octavian Dumitru vine cu un spectacol care nu a mai fost prezentat în Sibiu. Calitatea umorului, atât prin mimica şi gesturi, dar şi prin monoloagele sale, dar mai ales prin interacţiunea dintre DOD şi public garantează o seara reuşită.
Tipul de StandUp Comedy pe care Doru Octavian Dumitru îl face în cluburi, poate fi asemănat de multe ori cu spectacolele susţinute de Amza Pelea. Felul de a vorbi şi topica propoziţiilor induce idei diferite, costumaţiile adecvate, interacţiunea cu privitorul şi talentul de a descrie nişte situaţii ipotetice, prin care te simţi “teleportat” în poveste, fac ca spectacolul “Hernie de plisc” să fie cu mult superior oricăror altor showuri de comedie din Sibiu.
“Hernie de Plisc”, cu Doru Octavian Dumitru, promite o seară de distracţie şi un show cum nu a mai fost demult în Sibiu.
Pentru detalii sau rezervări, vizitaţi site-ul www.imperiumclub.eu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite