Sibiu: Soţia primarului Iohannis a dansat la concertul Vondei Shepard (UPDATE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soţia primarului Sibiului s-a distrat la concertul Vondei. Foto: Sebastian Marcovici
Soţia primarului Sibiului s-a distrat la concertul Vondei. Foto: Sebastian Marcovici

Cântăreaţa americană în vârstă de 47 de ani a reuşit să îi facă pe cei peste 600 de spectatori din sala de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, să o aclame la scenă deschisă la finele show-ului avut loc vineri seară.

Chiar dacă recitalul artistei a început cu 20 de minute mai târziu, cei care au dat 95 de lei pe bilet au plecat până la urmă satisfăcuţi de ceea ce au avut parte. Vonda Shepard a revenit de trei ori pe scenă pentru bis-urile cerute de spectatorii care nu s-au sfiit să danseze şi să cânte pe melodiile cu care Vonda a devenit celebră, graţie serialului Ally McBeal.

Printre spectatorii care au dansat şi au aplaudat furtunos a fost şi soţia primarului Sibiului, Carmen Iohannis. Aceasta a venit la concert însoţită de câteva prietene, iar la câteva locuri distanţă a luat loc în lojă şi viceprimarul Sibiului, Virgil Popa, alături de soţia sa. La final artista a acordat autografe şi a împărţit cd-uri cu noul ei album. Vonda concertează astă seară la Braşov şi mâine seară urcă pe scenă în Bucureşti.

UPDATE - VIP-uri şi nu numai la concert

Fostul viceprimar, Eugen Mitea a ales şi el să facă un cadou deosebit soţiei sale în pragul Valentine's Day. Acesta a luat loc unde în spatele sălii, pe locuri ferite de privirile indiscrete ale curioşilor. Multe soţii ale unor afacerişti cunoscuţi din oraş au putut fi şi ele văzute dansând pe piesele Vondei. Printre acestea a fost şi nevasta neamţului Werner Keul, unul dintre cei mai cunoscuţi patron de firme de construcţii. Mulţi tineri îndrăgostiţi şi-au adus jumătatea la Vonda. "Iubitul meu m-a luat de acasă şi mi-a spus că mergem la nişte prieteni şi de fapt am ajuns aici. Sunt foarte fericită de surpriză", a povestit Andreea, o tânără de 22 de ani din Sibiu.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite