Sibiu: Sibienii au dat năvală în outleturi, de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hainele de outlet sunt tot mai căutate de consumatorul sibian
Hainele de outlet sunt tot mai căutate de consumatorul sibian

Pentru Revelion, sibiencele au ales să-şi cumpere rochii cu etichete Zara ori Bershka la preţuri mai mici de o sută de lei.

Hainele de la Zara, Bershka, Stradivarius ori alte firme apreciate ca fiind de calitate sunt foarte vândute la magazinele outlet din Sibiu în perioada sărbătorilor de iarnă. Reprezentanţii acestor puncte de desfacere spun însă, foarte încrezători, că aşa vânzări ca în luna cadourilor au de fiecare dată când aduc marfă nouă. Aceştia se laudă chiar că de fiecare dată când refac stocul este sărbătoare în magazin şi vânzările explodează. „La noi, când primim marfă, e tot ca de sărbători. Cât ai marfă, vinzi. Iar în această perioadă totul se vinde foarte bine, nu s-au căutat doar rochiile de seară pentru petrecerea de Revelion. Cizmele din piele se dau foarte bine, gecile de asemenea. Iar ca mărci, Stradivarius se vinde foarte bine la cămăşi, fuste, geci, Zara la încălţăminte, Vero Moda la fuste“, a declarat Rodica Jinar, lucrător comercial la un magazin Outlet din centrul istoric.

Calitatea produselor le face foarte căutate printre sibieni, dar atuul cel mai mare rămâne tot preţul. „Sunt haine de calitate la preţuri foarte accesibile. Spre exemplu, nu-mi cumpăr haine de la magazinele Zara de la noi din ţară pentru că sunt exagerat de scumpe, doar de afara iau haine de la reprezentanţă. Altfel, doar de la outlet, unde niciodată nu dau mai mult de 45-50 de lei pe un lucru. Acum mi-am luat două rochiţe, nu ştiu dacă o să îmbrac vreuna la Revelion“, a precizat Ramona Petrescu, clientă fidelă de outlet.

Marfa nu este doar din sezoanele trecute
Şi pentru că tendinţa este de creştere a interesului consumatorului pentru hainele de outlet, numărul acestor magazine s-a mărit chiar înainte de Crăciun cu încă un outlet. Noul magazin are deja clienţi iar patronii spun că vânzările au mers nesperat de bine. „Am deschis cu două zile înainte de Crăciun şi până acum am primit de câteva ori marfă. Ne merge foarte bine, la început au venit prietenii, apoi prietenii prietenilor şi aşa mai departe. Un client care vine în magazinul nostru mai aduce încă alte cinci persoane. Succesul acestor haine este mare pentru că au preţuri convenabile pentru orice salariu. Iar ce ne face pe noi diferiţi faţă de celelalte outleturi este că aducem marfă din acest sezon, spre exemplu avem marfa înainte să apară la reprezentanţa Bershka din Bucureşti“, a declarat Roxana Matei, nou proprietar de outlet în oraşul de jos.

Preţuri imbatabile
Gecile de pielea de la Bershka se găsesc la preţuri cuprinse între 150 şi 250 de lei, blugii Zara de la 60 la 80 de lei, rochiile Vila, Zara ori Massimo Dutti de la 45 la 90 de lei, pantofii Zara la preţuri de până în 70 de lei, ghetuţe şi cizme Bershka de la 60 la 150 de lei.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite