Sibiu: Sibianca ce şi-a aşteptat moartea o săptămână lângă cadavrul soţului avea probleme psihice. (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O impresionantă şi tragică poveste a ieşit la iveală aseară, într-un bloc din Hipodrom, de pe Aleea Biruinţei. O sibiancă a refuzat să se despartă de soţul ei decedat de aproape o săptămână, până când îngrijoraţi că cei doi nu mai dau niciun semn de viaţă, vecinii au sunat la 112.

UPDATE: Potrivit unor apropiaţi ai familiei, Viorel Ocoş era cel care o îngrijea pe soţia lui, care avea probleme psihice. Cei doi au lucrat în sistemul sanitar, fiind apreciaţi de toţi cei care i-au cunoscut. Când bărbatul a murit, soţia lui nu a ştiut cum să reacţioneze şi ce să facă. Ea a ajuns la Spitalul de Psihiatrie dezorientată temporal şi spaţial şi deshidratată. Medicii o ţin sub observaţie, fiind internată în continuare.

Soţii Ocoş, împreună de peste 50 de ani, nu aveau copii şi nu erau vizitaţi prea des de alte rude, dar vecinii îi mai vedeau ieşind după pâine sau ca să-şi ridice din poştă reclamele. În ultimele zile însă, reclamele dădeau pe dinafară din cutia poştală a apartamentului 5, iar din locuinţa de la etajul unu nu mai răzbătea nicio mişcare.

Alarmaţi, în cele din urmă vecinii au decis să anunţe autorităţile, când au văzut că nu mai răspunde nimeni la uşa apartamentului.. La apelul de la 112 au răspuns un echipaj SMURD şi un echipaj de pompieri, care au intervenit pentru a  intra în casă.


Când au intrat în apartament, pompierii au fost izbiţi de un miros greu de cadavru şi au constatat cu stupoare că , lângă trupul intrat în descompunere al lui Viorel Ocoş, stătea soţia lui. Femeia nu i-a lăsat să se apropie de cadavru nici pe pompieri, nici pe legiştii chemaţi de aceştia pentru a prelua cazul şi a transporta cadavrul la Morgă.


În cele din urmă, după încelungi parlamentări, sibianca septuagenară aflată în stare de şoc a fost urcată în ambulanţa SMURD şi transportată la Spitalul de Psihiatrie, unde medicii vor stabili dacă nu suferă de o tulburare psihică.  iar cadavrul soţului ei, în vârstă de 78 de ani a fost preluat de legişti şi dus la Laboratorul de Medicină Legală pentru autopsie. În urma acesteia urmează să se stabilească şi cauza morţii, dar din primele examinări, nu există suspiciuni de omor în acest caz.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite