Sibiu: Sibienii merg la Baia Comunală în loc de SPA-urile de fiţe din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adulţii pot înota la Baia Neptul cu doar 5 lei.
Adulţii pot înota la Baia Neptul cu doar 5 lei.

Preţurile mici şi calitatea serviciilor oferite fac ca Baia Neptun să fie extrem de solicitată de sibienii de toate vârstele. Complexul este deschis de marţi până sâmbătă, între orele 8.00 şi 20.00.

Complexul Baia Neptun, una dintre puţinele băi publice rămase în România, se bucură de un real succes printre sibieni. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Sibiu, numărul celor care apelează la serviciile oferite de complex creşte de la o lună la alta, ianuarie înregistrând chiar un record din acest punct de vedere. Cei care trec Pragul Băii se pot bucura de un bazin de înot, băi la cadă, saună, masaj şi chiar cosmetică, primele trei fiind şi cele mai solicitate. „Numai în ianuarie, la bazin au fost vândute peste 1.500 de bilete,  dintre care aproape 1000 numai copiilor, la cadă au fost vândute 1030 de bilete, iar la saună aproape 1000“, spune Daniela Costa, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Sibiu.

Clienţi mulţumiţi
Fie că este vorba de clienţi fideli sau de cei care trec pentru prima dată pragul complexului, cu toţii se declară încântaţi de ceea ce găsesc aici. „ Nu vin pentru că m-am obişnuit să vin aici, ci pentru că sunt foarte mulţumită de serviciile oferite. Condescendenţa cu care sunt trataţi clienţii, curăţenia şi cinstea angajaţilor cred că sunt principalele calităţi pe care le-am găsit aici.  Fac saună de zece ani şi o să vin în continuare, atât cât voi putea“, ne-a spus Aneta Picu, în vârstă de 55 de ani. Baia Neptun este vizitată şi de foarte mulţi copii, care vin aici pentru lecţii de înot, preţul unui abonametn care include zece şedinţe fiind de 55 de lei. 

Investiţii semnificative
Alternativa Băii Neptun ar fi Bazinul Olimpia, la care preţurile sunt însă mult mai mari, sau centrele SPA, care au o ofertă şi mai piperată pentru buzunarele sibienilor.Potrivit reprezentanţilor primăriei, în ultimii ani, Baia Neptun a beneficiat de lucrări importante de reabilitare şi modernizare în valoare totală de peste 1.500.000 lei. A fost complet reabilitat bazinul cu instalaţiile aferente, sauna, căzile, curtea interioară şi elementele interioare originale din lemn şi piatră. Baia Neptun funcţionează din anul 1904

Program şi preţuri
Programul la bazin, saună, băi la cadă şi sala de sport este de marţi până sâmbătă, între orele 8.00 şi 20.00, iar la cosmetică, coafor, frizerie, manichiură şi pedichiură este de marţi până vineri între orele 8.00 şi 17.00, iar sâmbăta între 8.00 şi 12.00. Preţul unui bilet la bazin este de 5 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari, la saună 13 lei pentru două ore, o baie la cadă costă 3,5 lei, iar abonamentul la sala de sport este de 50 de lei.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite