Sibiu: Se caută cele mai frumoase fete pentru Miss Motors România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate fetele din România cu vârsta cuprinsă între 18 şi 28 de ani se pot înscrie la concursul Miss Motors România, organizat de 4IMAGE, agenţie de modelling şi PR. Castingul pentru finala concursului se derulează în perioada 10 mai – 15 iunie 2010. Detalii despre înscrieri şi concurs se găsesc pe site-ul de internet www.turnulsfatului.ro.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO – O studentă la Drept a fost aleasă MISS Sibiu 2010

Castingul pentru Miss Motors România este un procedeu interactiv, astfel încât orice locuitor al ţării îşi poate susţine, prin vot on-line, favorita pentru finala naţională. Aceasta este programată pe 3 iulie 2010, la Sibiu. În Gala finală, în urma preselecţiei naţionale, vor intra 15 finaliste. Câştigătoarea va reprezenta România la Miss Motors International, competiţie ce se va desfăşura în Italia, în primele două săptămâni ale lunii octombrie 2010.

Cum trebuie să fii?

Candidata ideală pentru concursul Miss Motors România, trebuie sa aibă cetăţenie română, înălţime peste 1,68 m, varsta curprinsa intre 18 si 28 de ani, sex natural feminin, abilităţi de comunicare în limba engleză, aspect fizic atrăgător, condiţie fizică foarte bună, inteligentă, şarm, trăsături puternice, fire cooperantă şi stare de sănătate bună.
Printre condiţiile care vor fi luate în considerare în cadrul Miss Motors România se numără şi moralitatea şi tăria de caracter în condiţii de stres. Personalitatea puternică a candidatelor este un atu relevant.

Frumuseţe şi inteligenţă

Miss Motors România este un concurs de frumuseţe şi abilităţi de comunicare, dedicat  sporturilor pe motor şi face parte din cadrul francizei internaţionale Miss Motors International. Acesta este un concept gândit să promoveze atât un concurs de frumuseţe, cât şi un mesaj social – ”conducerea preventivă”. La finala internaţională a competiţiei iniţitată în Italia acum cinci ani sunt aşteptate reprezentantele a peste 50 de ţări.

Mai multe detalii puteţi obține pe www.turnulsfatului.ro/missmotors, unde poate fi regăsit şi regulamentul concursului Miss Motors România.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite