Sibiu: Sarmale gratis la Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sarmale
Sarmale

Iată principalele ştiri pe scurt din Adevărul de Seară – Sibiu.

Medieşenii care au participat la festivităţile organizate azi de ziua Naţională a României au putut consuma sarmale distribuite de administraţia locală. Programul a debutat la ora 10.00, cu o premiera la Mediaş, Sunetul Tulnicelor, care a îndemnat adunarea cetăţenilor în Piaţa Corneliu Coposu din centrul oraşului să participe cu mic cu mare. Ansamblul folcloric Purtata a oferit un program de cântece şi dansuri populare medieşenilor veniţi în centrul urbei.

Thellman făcut cetăţean de onoare
Consiliul Local din municipiul Mediaş s-a reunit azi dimineaţă într-o şedinţă extraordinară pe a cărei ordine de zi a existat un singur ce a fost supus aprobării. Consilierii şi-au dat girul favorabil pentru decizia prin care fostul primar Daniel Thellmann a fost făcut cetăţean de onoare al urbei pe care a administrat-o timp de 5 ani. Thellmann a murit în această toamnă, la o clinică din Germania, din cauza unui cancer la sistemul limfatic.

Cercetată pentru vot multiplu la europarlamentare
O sibiancă a fost dată de poliţiştii din Sibiu pe mâna Parchetului la începutul săptămânii, după ce Inspectoratul General al Poliţiei Române i-a sesizat în 18 noiembrie că aceasta apare în nişte înregistrări de la europarlamentare, votând de două ori. Fira H. în vârstă de 34 de ani din Bazna, a fost găsită înscrisă pe listele suplimentare de vot din Blăjel şi Velţ. DVD-ul transmis Poliţiei de către Autoritatea Electorală Permanentă conţine 453 posibile situaţii de vot multiplu în ţară.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite