Sibiu: Reţinuţi pentru tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri din Sibiu, cu vârste cuprinse între 21 şi 29 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti pentru tentativă de omor, asociere în vederea comiterii de infracţiuni, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

CITIŢI ŞI:

Un bărbat din Ocna a fost bătut în timp cer stătea la ocazie

Captură impresionantă de ţigări

Mort în propria casă, descoperit după două săptămâni de vecini

Se pare că cei patru au intrat vineri peste un bărbat în casă, au iscat un scandal monstruos şi l-au bătut pe proprietar până l-au lăsat într-o baltă de sânge. Vecinii au alarmat atunci poliţia iar când au ajuns la locul cu pricina l-au găsit pe bărbatul bătut, mai mult mort decât viu.

Fusese lovit cu pumni, picioare dar şi cu bâtedupă care autorii au demarat în trombă. Victima este şi acum la spital, internată în stare gravă, iar medicii susţin că  leziunile suferite necesită pentru vindecare peste 50 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii iar forma vindecării finale urmează a fi apreciată după 6 luni.

„Cazul a fost prezentat şi preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, care la data de 03.05.2010 a luat împotriva agresorilor măsura reţinerii pentru o perioada de 24 ore, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de omor calificat, asociere în vederea comiterii de infracţiuni, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice“, spune inspectorul Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Serviciului Investigaţii Criminale care încearcă să afle cauza care i-a determinat pe cei 4 să recurgă la acest gest. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, autorii riscă să înfunde puşcăria.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite