Sibiu: Prinşi în timp ce furau fier vechi dintr-o fabrică abandonată la Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din Mediaş au fost „turnaţi” la poliţie în timp ce furau fier vechi. Poliţiştii i-au găsit cu 115 kilograme de fier asupra lor.

CITIŢI ŞI:

Au furat bătură şi electronice de 25.000 de lei din 3 baruri din Mediaş

Două autocare pline cu turişti s-au izbit la Miercurea Sibiului

Universitatea „Lucian Blaga” în proiect de 5,5 milioane de euro pentru studenţii din străinătate

Poliţia Municipiului Mediaş a fost sesizată telefonic ieri spre seară de către un cetăţean, care a anunţat că în incinta unei fabrici dezafectate din Mediaş se află un grup de persoane care sustrag fier vechi.   

În baza sesizării s-a deplasat la faţa locului un echipaj de poliţie. Persoanele suspecte de săvârşirea infracţiunii de furt nu se mai aflau în incinta fabricii, poliţiştii constatând furtul de fier vechi. „În urma investigaţiilor efectuate au fost depistaţi C. Mircea (27 de ani) şi S. Constantin (23 de ani), ambii domiciliaţi în municipiul Mediaş, care transportau cu un atelaj hipo fier vechi, cu intenţia de a-l valorifica la un centrul de colectare fier vechi. Cei doi suspecţi au sustras cantitatea de 115 kg de fier vechi”, a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş în vederea documentării întregii activităţii infracţionale a celor 2 tineri
Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite