Sibiu: Premierul Boc spune că Centura ocolitoare a Sibiului va fi gata până la finele lui 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul României a anunţat la prefectura Sibiu că centura ocolitoare a oraşului va înghiţi în total 57.000.000 de euro.

Venit la Sibiu să viziteze societatea Retrasib, pentru a da un exemplu de cum se poate scoate economia românească din criză şi după ce s-a întâlnit cu şefii deconcentratelor din judeţ, premierul Emil Boc a atins şi punctul cel mai sensibil pentru locuitorii urbei de pe Cibin – centura ocolitoare.

Şeful Guvernului a anunţat că până la finele acestui an, centura ocolitoare va fi circulabilă şi dată în folosinţă. Primul tronson în care s-au băgat peste 58.000.000 de euro urmează să fie gata până la mijlocul acestei veri. „Lucrările la primul tronson sunt finalizate în proporţie de 70 la sută şi vă pot spune cu certitudine că cei 14,8 kilometri vor fi gata şi utilizabili până la 31 august 2010” a explicat Emil Boc. Chiar dacă la tronsonul doi lucrările nu au fost demarate premierul spune că şi acesta va fi deschis circulaţiei auto până la finele anului în curs. „Lucrările la tronsonul doi al centrurii, în lungime totală de 6,3 kilometri vor începe imediat ce vremea de afară o va permite. Investiţia este de 9.000.000 de euro şi va fi finalizată până la 31 decembrie” a mai punctat şeful executivului.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite