Sibiu: Primul curs de zumba din oraş i-a atras ca un magnet pe sibieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 70 de sibieni au luat parte la curs
Peste 70 de sibieni au luat parte la curs

Zeci de sibieni de toate vârstele au luat parte vineri seara la primul curs de zumba din Sibiu, organizat de şcoala de dans „Ritmic“.

CITIŢI ŞI:

Saşii sibieni au inaugurat primul mic dejun exclusivist pentru bărbaţii din România

Premieră națională la Brukenthal. Muzeul este primul din țară care găzduiește arta de stradă.

Aceştia au avut parte de o şedinţă demonstrativă din partea organizatorilor, urmând ca de sâptămână viitoare şedinţele să fie organizate în fiecare miercuri şi vineri. Preţul unui abonament la cursurile de zumba este de 50 de lei, pentru cei care vor să participe o dată pe săptămână şi de 80 de lei, pentru cei care vor să danseze pe ritmuri latino în ambele zile ale săptămânii.
Surprinşi de numărul foarte mare al sibienilor dornici de mişcare, organizatorii spun că se gândesc chiar să suplimenteze numărul de şedinţe. „Nu ne aşteptam să avem atât de mulţi participanţi. A fost o surpriză şi pentru noi. Aseară, fiind prima şedină, am făcut o excepţie şi i-am acceptat pe toţi care au venit. Cred că au fost peste 70. De săptămâna viitoare însă, vom primi un  număr de maxim 40 de persoane la fiecare şedinţă, dar vom suplimenta numărul acestora, dacă va fi necesar“, ne-a spus Laurenţiu Fugaru, din partea clubului de dans.

Zumba îşi are originile în Statele Unite ale Americii, programul fiind conceput ca un mix de dans şi fitness, care a apărut tocmai pentru acei oameni care vor să se distreze atunci când fac mişcare.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite