Sibiu: Prima victorie acasă pentru Mediaș în acest an. Gazul a bătut Pandurii cu 1-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gazul a învins greu Pandurii și au urcat pe locul 10 cu 32 de puncte în clasament. Victoria cu 1-0 cu gorjenii vine la 5 luni după ultima victorie pe teren propriu, cea cu Iașiul din noiembrie.

Mediașul a jucat meciul cu Pandurii ca pe o adevărată finală. Un succes i-ar fi îngropat pe gorjeni în subsolul clasamentului și ar fi readus echipa lui Pustai pe locul 10 și la 6 puncte distanță de primul loc retrogradabil. Medieșenii au dominat clar prima parte și au trecut în trei rânduri pe lângă deschiderea scorului, în primele 15 minute, atunci când Dudiță, Hoban și Lițu au tras bine din poziții favorabile, dar gorjeanul Stanca a respins de fiecare dată.

Hoban a mai avut apoi o ocazie la mijlocul primei reprize, iar Silvășan a tras milimetric în minutul 35. De partea cealaltă Pandurii nu avut prima ocazie mai clară în minutul 38, când Ghindeanu a tras puțin peste din 9 metri. Stanca a ieșit accidentat pe final de primă repriză și a lăsat locul în poartă lui Mingote, iar lucrul acesta s-a simțit. Imediat după pauză, la primul șut pe spațiul porții, Mingote a stat prost plasat, iar mingea trimisă de Kubala de la 30 de metri, s-a oprit în plasa porții Pandurilor, în minutul 54. Zece minute mai târziu, Gazul a trecut pe lângă golul doi, șutul lui Hoban de la marginea carelului mare trecând de puțin pe lângă stâlpul din stânga porții lui Mingote.

Tremonti a amuțit tribuna în minutul 74, jucătorul echipei lui Cârțu șutând bine din unghi, dar mingea a trecut puțin pe lângă stâlpul din stânga porții echipei gazdă. Gazul nu s-a dezmințit și a terminat și meciul cu Pandurii în 10 oameni, după ce Dudiță a reușit ”performanța” să ia două cartonașe, unul galben și unul roșu, și a fost eliminat în minutul 77. Chiar și așa Pandurii nu au mai pus pericol și Gaz Metan a urcat pe 10 în clasamentul ligii 1.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite