Sibiu: Premiul 3 pentru România din 25 de ţări şi cea mai populară la San Remo 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţa Maria Crăciun, considerată de compozitorii şi interpreţii români drept Shirley Temple a României, a reuşit performanţa de a câştiga premiul 3 din 25 de ţări participante şi de a fi cel mai popular concurent la renumitul Festival de Creaţie Sanremo Junior din Italia, desfăşurat la finalul săptămânii trecute.

La sfârşitul mini-recitalului Maria Crăciun a fost aplaudată timp de 15 minute de toţi spectatorii prezenţi, aceştia scandându-i numele precum şi numele României. Timp de mai multe minute Maria a acordat autografe celor prezenţi în sală. Mătuşa din Sibiu a Mariei Crăciun, cea care s-a ocupat de campania de strângere de fonduri pentru a micuţa interpretă să ajungă în Italia, a fost foarte încântată de aflarea veştii.

Bucurie mare

 „Eu am tot încercat zilele acestea să iau legătura cu Maria şi mama ei dar a fost foarte greu. Tot timpul am fost sigură că se va întoarce cu un premiu înapoi. Este o săptămână fericită pentru mine, mă bucur foarte mult pentru ea. Chiar acum voi face tot posibilul pentru a lua legătura cu ea”, ne-a declarat Maria Lovin, profesoară la Şcoala numărul 8 din Sibiu.

Campanie

Încă de când a aflat că a fost selectată pentru a participa la Festivalul Sanremo, familia Mariei şi-a pus problema fondurilor necesare pentru a ajunge în Italia. Mătuşa Mariei, din Sibiu, a organizat în luna februarie a acestui an o mică campanie de strângere de fonduri, mai mulţi sibieni cu dare de mână sărindu-i în ajutor. În total, s-au strâns peste o mie de euro pentru micuţa talentată.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite