Sibiu: Pompierii de la ISU vor mai primi 4 maşini în valoare de 720.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă va avea în parcul auto încă câteva autospeciale printre care şi una cu o scară de 42 de metri înălţime.

CITIŢI ŞI:

Caseta cu banii de pe lumânări spartă de hoţi la Catedrală

Copil în vârstă de 18 luni agresat cu brutalitate la Mediaş de concubinul mamei

Scandal între Mitropolia Ardealului și Ilie Carabulea, din cauza unei datorii de 500.000 de dolari

Preşedintele Consilului Judeţean Sibiu, Martin Bottesch a anunţat miercuri că ISU Sibiu va avea în parcul acto încă o autospecială prin proiectul  „achiziţionare echipamente specifice pentru îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de Urgenţă şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi a primului ajutor calificat, în reginunea 7 centru”, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013. Maşina va ajunge la Sibiu la începutul lunii viitoare.
Pentru că după ce s-au cumpărat toate autospecialele pentru cele 7 judeţe din regiunea Centru, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Centrul Transilvaniei şi au mai rămas bani necheltuiţi, au mai fost alocate fonduri pentru fiecare judeţ în parte. Din banii rămaşi Sibiul va cumpăra 3 maşini pentru stingerea incendiilor de pădure şi o autoscară. „Este vorba de 720.000 de euro. Autoscara este de 42 de metri” a puctat Bottesch.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite