Sibiu: Petiţie pentru eliberarea asistentei de la Maternitatea Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asistenţii medicali din Sibiu strâng semnături prin care cer judecarea în stare de libertate a Florentinei Cârstea, asistenta arestată în cazul tragediei de la maternitatea Giuleşti.

În petiţia care circulă prin spitale, cadrele medicale reclamă lipsa personalului medical şi volumul mare de muncă din spitalele româneşti, care pot determina oricând tragedii precum cea petrecută la Giuleşti.

„ Am semnat această petiţie pentru că eu consider că Florentina este o persoană nevinovată, pentru că o singură asistentă nu are cum sa faca faţă la oun asemenea vol de muncă. Eu am lucrat şi în străinătate şi vreau să vă spun că verificarea tehnică a instalaţiilor electrice şi a tuturor instalaţiilor se fac de către persoane autorizatecare îşi făceau munca efectiv din conştinciozitate. Consider că vinovaţi sunt cu precădere cei de la serviciul tehnic şi nu cred că trebuie găsit un ţap ispăşitor în acest cadru mediu“, spune Luminiţa Păştean, una dintre semnatarele petiţiei.

Florentina Cârstea a fost acuzată de ucidere din culpă şi de vătămare corporală din culpă, în urma tragediei în care şase bebeluşi şi-au pierdut viaţa.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads

 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite