Sibiu: Peste o tonă de produse în Banca de Alimente şi un nou partener

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul Crucii Roşii, „Banca de Alimente“ are din această săptămână un nou partener. Pe lângă Hypermarketul Carrefour, după două luni de la lansarea Băncii de Alimente, la campania de ajutorare a familiilor nevoiaşe se alătură ca partener şi Real Hypermarket.

Proiectul Crucii Roşii, „Banca de Alimente“ are din această săptămână un nou partener. Pe lângă Hypermarketul Carrefour, după două luni de la lansarea Băncii de Alimente, la campania de ajutorare a familiilor nevoiaşe se alătură ca partener şi Real Hypermarket. În afară de Sibiu, voluntarii Crucii Roşii desfăşoară această campanie şi în judeţele Dolj, Galaţi, Hunedoara, Maramureş, Mureş, Prahova, Satu Mare şi Timiş.

Numai în judeţul Sibiu, Crucea Roşie a colectat până acum peste 1.200 de kg de alimente neperisabile. În total, în perioada 27 septembrie - 24 noiembrie 2009, în magazinele partenere din cele 13 judeţe din ţară s-a colectat o cantitate de 45.459 de kg de alimente greu perisabile şi 1.996 de familii cu venituri extrem de mici au primit pachete cu alimente distribuite de voluntari la domiciliile acestora.

Pachetele conţin alimente de bază precum ulei, zahăr, făină, mălai, orez, paste făinoase, conserve de carne sau peşte, conserve de legume, biscuiţi şi alte produse alimentare, donate de clienţii Carrefour şi Real.
   

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite