Sibiu: Peste 50 de artişti în desenul pe piele sunt aşteptaţi la Transilvania Tattoo Expo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua ediţie a expoziţiei va începe vineri, 28 mai. Singura convenţie internaţională de tatuaje din România se desfăşoară în Sala Transilvania din Sibiu şi va dura trei zile.

CITIŢI ŞI

Prim-ministrul Germaniei vine la Sibiu pentru o întâlnire cu Klaus Iohannis

Sibiul găzduieşte începând de astăzi o expoziţie despre Sighişoara

Potrivit organizatorilor, pentru ediţia din acest an, la Sibiu vor sosi artişti reprezentativi de pe toate continentele. Astfel, nu mai puţin de 50 de artişti în desenul pe piele vor putea fi admiraţi demonstrându-şi talentul. „Pentru sibieni este o ocazie unică de a-şi imprima pe piele desene realizate de unii dintre cei mai valoroşi artişti din lume la preţuri mult mai mici decât cele obişnuite“, transmite echipa Transilvania Tattoo Expo.

În plus, patru trupe vor face atmosferă în Sala Transilvania. Koffin Kats, Truda, Cowboy and Corpse şi Trooper şi-au anunţat prezenţa în cadrul festivalului, unde va fi lansat şi primul număr al revistei Tattoo Age, prima revistă destinată tatuajelor din România.

Accesul publicului la eveniment se va face pe bază de bilet. Preţul biletului pentru o zi este de 15 lei, iar al unui abonament pe trei zile este de 30 de lei.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite