Sibiu: Cei patru răniţi, după ce un autocar a strivit un jeep la Bazna, se simt mai bine (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci persoane din cinci localităţi diferite, toate pasagere în maşina de teren au fost scoase numai cu descarcerarea de sub fiarele contorsionate ale maşinii. Răniţii sunt internaţi la spitalul judeţean din Sibiu şi se simt mai bine după mai multe intervenţii chirurgicale

UPDATE:

Starea răniţilor din accidentul petrecut luni dimineaţă s-a mai îmbunătăţit, conform spuselor medicilor sibieni. Neagoe Eugen din Mehedinţi şi Burcea Dumitru din Olt se simt mai bine şi au fost transferaţi la secţia chirurgie II, fiind supravegheaţi medical. Şi Mechea Adrian din Gorj, cel care a fost operat pentru ruptura de splină, se simte mai bine şi urmează să fie mutat în salon. Giurcă Viorel din Teleorman a fost reţinut în continuare în spital deşi se simte mai bine.

CITIŢI ŞI:

Doi copii mici s-au ales cu arsuri în urma unui incendiu

I-au degerat picioarele în timp ce muncea. Un orfan a îngheţat şi el de frig într-o cabană

Fabrica în care s-au intoxicat 13 femei pusese ilegal în funcţiune convectoarele care încălzeau secţia

A revenit din morţi, din coma cauzată de gripa porcină

Viteza i-a "aruncat" în spital

Cel mai grav accident petrecut în acest început de an în judeţul Sibiu a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 6.50, pe drumul judeţean ce leagă localităţile Bazna – Blăjel. Acolo pe DJ 142B, s-a produs un grav accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea a altor patru. Mai exact Popa Mihai, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Bucureşti, în timp ce conducea un jeep marga Dodge pe acest sector de drum judeţean, în apropierea intersecţiei cu DC 16, în afara localităţii Bazna, pe fondul vitezei excesive, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra autoturismului, a intrat în derapaj şi a pătruns pe contrasens unde s-a izbit violent de un autobuz, condus regulamentar.  În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto Popa Mihai, precum şi vătămarea corporală a pasagerilor Mechenie Adrian în vârstă de 25 de ani Aninoasa - Gorj, Burcea Dumitru în vârstă de 34 de ani, din Icoana - Olt, Giurca Ionel în vârstă de 59 de ani, din Scrioastea - Teleorman şi Neagoe Eugen  în vârstă de 44 de ani, din Balacita – Mehedinţi. „Toţi erau pasageri în autoturismul de teren. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri”, a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Autocarul aparţinea societăţii Transmixt din Sibiu şi nu avea la bordul său niciun pasager.

Internaţi de urgenţă la Sibiu
Răniţii din accident au fost aduşi la spitalul judeţean din Sibiu. Bărbatul de 44 de ani s-a ales cu 5 fracturi costale cel de 33 de ani are trei coaste rupte si fractură de bazin, cel de 24 de ani are traumatism toracic şi ruptură de splină. În fine pasagerul de 59 de ani are un traumatism cranio-cerebral. Toţi sunt acum sub supraveghere medicală. Bărbaţii lucrau la prospecţiuni în staţiunea Bazna.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite